wat klanten zeggen over Hugo Lumens Interactiemanagement

Training: ‘presenteren met overtuiging’

Inhoud van de training: Super interessante en leerzame training, waarvan ik heel veel heb geleerd. Hugo is inspirerend, motiverend en heeft de cursus goed voorbereid, waardoor de tijd voorbij vliegt! Goed opgezet, interessant en afwisselend lesmateriaal en fijne afwisseling van praktijk en theorie. Echt een aanrader!

Trainer: Hugo is bevlogen, down to earth en inspireert. Hij praat gemakkelijk, is benaderbaar en zorgt voor een leuke afwisseling. Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten.

J. V. (januari 2020)

Training: ‘presenteren met overtuiging’

Inhoud van de training: ik vond het een zeer boeiende training waarin ik veel heb kunnen oefenen (presenteren) en waarin ik veel heb kunnen leren.

Trainer: de trainer was enthousiast, inspirerend en wist van de hoed en de rand. Hij gaf van tevoren ook duidelijk aan wat het programma van de dag was. Ruim voldoende kennis en deskundigheid.

J.P. W. (januari 2020)

Workshop: ‘Meeveren of Tegenwerken’

Beeldende situaties. Korte, kleine oefeningen, lijkt eenvoudig, maar er zit een goede, diepere gedachte achter. Dat is de kracht van deze workshop.

Gemeente Almelo (november 2019)

Training: ‘Selectiegesprekken met STARR’

Inhoud van de training: Goed. Trainer: Enthousiast, duidelijk, inspirerend en praktijkgericht

K.v.D (juni 2019)

Training: Assertiviteit, opkomen voor jezelf

Inhoud van de training: niveau, tempo, variatie etc, geen opmerkingen, we waren met 2 cursisten en zodoende zijn we voldoende aan het woord geweest. Trainer: De trainer hoeft zich niet te verbeteren, heeft voldoende kennis en ervaring, uitleg was prima. En herhaalde de onderwerpen als het niet begrepen werd.

R.W. (juni 2019)

Training: Assertiviteit, opkomen voor jezelf

Inhoud van de training: Lesmateriaal was netjes verzorgd.

Trainer: Zeer deskundige trainer die uit eigen ervaring met deskundige praktijk voorbeelden kwam.

L.l.H (juni 2019)

Training: Intervisie, met en van elkaar leren

Inhoud van de training: goed lesmateriaal/duur en lestempo prima groep was wel klein met 3 deelnemers, door de inbreng van de trainer werd dit wel gecompenseerd.

Trainer: Fijne,deskundige trainer! Anticipeerde goed op de groep!

J.D. (mei 2019)

Training: Intervisie, met en van elkaar leren

Inhoud van de training: Ik vond het een fijne inhoud van de training. Alles werd duidelijk uitgelegd. Fijne praktijkoefeningen.
Veel variatie.

Trainer: Ik vind Hugo een fijne trainer. Hij is zeer gemotiveerd en probeert zaken helder te krijgen. Geeft feedback. Komt met voorbeelden.
Als ik een volgende keer een training zou volgen zou ik zeer blij zijn als ik Hugo als trainer zou krijgen. Complimenten voor hem.

H.v.d.B. (mei 2019)