Judo

WBF 2107 1

Hugo kan putten uit bijna 40 jaar ervaring in de judosport waarvan 30 jaar als gediplomeerd leraar. In november 2015 slaagde hij voor zijn examen 6e dan. Hugo geeft les aan mensen van 4 tot 60 jaar. Hij verzorgt judolessen bij Judokai Born en Zenden sports in Maastricht.

In de seizoenen 2019-2020 / 2021-2022 is Hugo docent voor de opleiding Judoleraar A en B.

Landelijk heeft Hugo diverse Judo workshops verzorgd voor de Nederlandse Vereniging van Judo en Jujutsu Leraren in Wijk bij Duurstede en tijdens de Nationale Budodag in Papendal.

Bij de Kodokan Kata cursus in Amsterdam is hij inmiddels vaste docent voor het Koshiki-no-kata.

Hugo staat mede aan de wieg van de herziening exameneisen 1e t/m 5e dan. Op bestuurlijk niveau is hij actief als voorzitter bij de District Graden Commissie Judo in Limburg.

Jarenlange Judo ervaring

Door zijn jarenlange Judo ervaring sluit Hugo nauw aan bij de belevingswereld van de doelgroep. Hij levert graag een bijdrage aan de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen. Hierbij staan plezier en respect centraal. Daarnaast is er veel aandacht voor samenwerken, vertrouwen, weerbaarheid, discipline en beheersing. Kortom: ook hier haalt Hugo Méér uit Mensen!

“Beste Hugo,
Ik wil je graag bedanken voor alle zaterdagochtenden en dinsdagavonden vol sport, plezier en wijze lessen: hartstikke bedankt!”
(Helma)