Omgaan met weerstand en conflicten in de praktijk, ervaringsworkshop.
               Zeer geschikt als team(building)activiteit.

omgaan met weerstand 1Ervaar wat het inhoud om op fysiek vlak samen te werken, vertrouwen in elkaar te kweken en eigen grenzen te bepalen. Leer elkaars sterke en zwakke kanten kennen, elkaar helpen en ondersteunen door samen te werken aan samenwerken. Maak gebruik van jouw talenten en help elkaar op weg. Elkaar accepteren zoals je bent en daar ondersteunen waar nodig. Wil jij en je teamgenoten op een actieve manier weerstand ervaren en leren hoe hiermee om te gaan? Neem dan contact op.

Dit inspirerende, sportieve en leuke programma bestaat uit een tweetal blokken van ieder 1,5 uur. Het is een laagdrempelige activiteit waaraan door iedereen ongeacht leeftijd en conditie deelgenomen kan worden. Het programma wordt binnen georganiseerd en is dus weersonafhankelijk. Er wordt gebruik gemaakt van een judozaal, een zogenaamde dojo. Voor alle deelnemers zijn er judopakken aanwezig. Tijdens de judoworkshop zijn er duidelijke regels en afspraken waardoor het een veilige omgeving is. De workshop  wordt gegeven door een gediplomeerd Judoleraar. Na afloop zullen deelnemers een effectievere relatie hebben, beter kunnen communiceren en samenwerken aan gezamenlijke doelen.omgaan met weerstand

Programma:

We starten op locatie met koffie en thee.
Omkleden en de eerste stappen op de judomat.
Kennismaken met elkaar en de omgangsvormen van het judo.
Groetceremonie.
Warming-up.
Ervaren van omgaan met weerstand, deel 1.
Korte evaluatie, het uitwisselen van ervaringen en waar loop je tegenaan?

Pauze.

Ervaren van omgaan met weerstand, deel 2.
Evaluatie, het uitwisselen van ervaringen, wat levert het op?
Omkleden en eventueel douchen.

Afsluiting:

Als afsluiting van deze activiteit kunt u kiezen voor een compleet verzorgde lunch of diner. Op verzoek kunnen wij dit compleet voor u verzorgen zodat de deelnemers echt een dagje uit hebben.

Deze activiteit is bestemd voor groepen van 8 tot 20 personen

Locatie:

De locatie is sporthal ’t Anker in Born en kan in onderling overleg ook op een andere plek worden gerealiseerd.

knop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *