algemeen

Terugblik en Nieuwjaarsgroet

2014 was een spannend jaar voor mij.
hugo site 2 e1419933068237Het eerste volledige kalenderjaar als zelfstandig ondernemer. ‘Vruchtbaar’, is het woord dat in mij opkomt als ik terugdenk aan dit eerste jaar. Nog nooit ontmoette ik in 1 jaar tijd zoveel interessante mensen waarmee ik nu in verbinding sta. Dankbaar ook voor de verbindingen die jij voor mij gelegd hebt. Mede door jou kon ik workshops geven bij de ‘gemeente Sittard-Geleen, het ministerie van Veiligheid en Justitie in Den Haag, bij de penitentiaire inrichting in Breda, Rijkswaterstaat Zuid-Nederland en de Voedsel en Waren Autoriteit in Wageningen. Persoonlijke coachtrajecten mocht ik verzorgen op het gebied van ‘afrekenen met stress en burnout’ bij Dassenburcht Apotheken in Heerlen en ‘Persoonlijk Leiderschap’ bij Hago Zorg in Den Bosch.nieuwjaarsgroetSamenwerking staat hoog in het vaandel van Hugo Lumens Interactiemanagement. Naast mijn lidmaatschap van Netwerkclub JBS ben ik tevens betrokken bij de onderneming ZZP in Heerlen. Dit is een initiatief van LijnSpel en de gemeente Heerlen waarbij ik met een  tweetal interessante projecten bezig ben. Enerzijds met Euroc, het Ministerie van Leren & Verbinden, een Euregionaal Onderwijs- en Ondernemerschapscongres dat in het voorjaar van 2015 van start gaat.Anderzijds zijn we met vier ondernemers ‘de wakkere organisatie’ gestart. De wakkere organisatie organiseert op 27 januari en 26 februari een inspiratiesessie op ‘Nieuw Eyckholt’. Tijdens deze sessie’s laten wij jou ervaren hoe wij teams binnen organisaties op weg helpen naar sociale continuïteit zodat zij zich niet langer hoeven bezig te houden met communicatieproblemen maar gelukkiger op hun werk verschijnen, productiever zijn en verzuimcijfers omlaag gaan.Gratis deelname inspiratiesessie.
Als dank voor jouw vertrouwen nodig ik je van harte uit om 1 van deze sessies gratis bij te wonen. Ben je zelf niet in de gelegenheid stuur dan deze uitnodiging gerust door naar een collega of relatie uit je netwerk. Aanmelden kan door een mail te sturen naar hugo@dewakkere.org. Als je zeker wil zijn van een plek tijdens een van deze sessie’s dan is snelheid geboden want er kunnen maximaal 20 mensen per keer deelnemen. 

Ik help mensen die wéérzin hebben in hun werk zodat zij weer zin krijgen om te werken.