Hugo kan putten uit bijna 40 jaar ervaring in de judosport waarvan 30 jaar als gediplomeerd leraar. In november 2015 slaagde hij voor zijn examen 6e dan. Hugo geeft les aan mensen van 4 tot 60 jaar. Hij verzorgt judolessen bij Judokai Born, Budosport van Geel in Budel en Zenden sports in Maastricht. Bovendien is hij regelmatig werkzaam als gastdocent in het district en als entertrainer voor schooljudo projecten in zuid en midden Limburg. Op bestuurlijk niveau is Hugo actief als voorzitter bij de District Graden Commissie Judo.

Door zijn jarenlange ervaring sluit Hugo nauw aan bij de belevingswereld van de doelgroep. Hij levert graag een bijdrage aan de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen. Hierbij staan plezier en respect centraal. Daarnaast is er veel aandacht voor samenwerken, vertrouwen, weerbaarheid, discipline en beheersing. Kortom: ook hier haalt Hugo Meer uit Mensen!

“Beste Hugo,
Ik wil je graag bedanken voor alle zaterdagochtenden en dinsdagavonden vol sport, plezier en wijze lessen: hartstikke bedankt!”
(Helma)